Pestera Ursilor
Informaţii utile
Obiective turistice
Cazare Chiscau
Restaurante
Restaurant Laura
Termeni si conditii de utilizare www.pesteraursilor.net
Termeni si conditii de utilizare:

1. Descrierea serviciilor oferite de acest Site

Website-ul de de fata ofera informatii cu privire la unul din celel mai cunoscute obiective turistice din Romania - Pestera Ursilor din Chiscau. Aceasta pagina de internet se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, persoanelor care doresc sa obtina informatii cu privire la Pestera Ursilor. Pentru a avea acces la aceste informatii aveti nevoie de un calculator personal, telefon mobil, tableta, laptop conectat la internet, iar URL-ul site-ului este : https://www.pesteraursilor.net sau scurt https://pesteraursilor.net

2. Obligatiile privind obtinerea unor materiale solicitate.

Pentru a putea obtine informatiile solicitate la care se face referire pe pagina web, va fi nevoie de unele date minime cu privire la identitatea Dvs. La oferirea acestor date va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut, mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele solicitate pentru a fi adevarate, exacte si complete.

3. Politica pesteraursilor.net de protejare a informatiilor.

Conform politicii de protejare a informatiilor pe pesteraursilor.net, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute de datele furnizate sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. Continut

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al pesteraursilor.net, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie, falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului, incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate), incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate,sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop, intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real, interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site, incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege, colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului, promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

5. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati pesteraursilor.net, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul informatiilor descarcate sau datorita folosirii serviciilor pesteraursilor.net, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

6. Interzicerea de obtinere a oricarui fel de foloase materiale folosind informatiile de pe acest Site.

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a informatiilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de pesteraursilor.net.

7. Modificari ale serviciului.

pesteraursilor.net isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca pesteraursilor.net nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.

8. Drepturile si obligatiile membrilor

Membrii site-ului pesteraursilor.net au drepturi si obligatii deopotriva.
Drepturile membrilor :
- posibilitatea de a alege pachetul de promovare care se potriveste cel mai bine necesitatilor unitatii de cazare in cauza
- posibilitatea trecerii de la un pachet la altul, superior sau inferior in orice moment, in perioada valabilitatii serviciilor de promovare.
- posibilitatea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare din contul personal, daca este cazul
- solicitarea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare adresat administratorului paginii de internet, in perioada de valabilitate a pachetului de promovare
- posibilitatea de a renuntarii la colaborarea cu pesteraursilor.net in orice moment
Obligatiile membrilor
- in cazul modificarii tarifelor practicate, incetarea activitatii temporar sau definitiv al unitatii de cazare, modificarea aspectului exterior a unitatii de cazare, modificarea unor facilitati sau dotari, administratorul unitatii in cauza este obligat sa efectueze modificarile respective prin intermediul contului personal, daca este cazul sau sa anunte administratorul site-ului pesteraursilor.net cu cel putin 48 ore (2 zile) inainte de intrarea in vigoare a modificarilor/schimbarilor respective.
- in cazul in care dispuneti de un cont de administrare, sunteti obligat sa pastrati informatiile referitoare la numele de utilizator si parola in siguranta pentru evitarea unor posibile fraude. (administratorul site-ului pesteraursilor.net nu va solicita niciodata informatii cu privire la datele de autentificare, prin mail, telefonic etc)
- inainte de expirarea valabilitatii pachetului de promovare cu cel putin 30 zile calendaristice, pentru care ati optat anterior, va trebui sa va exprimati optiunea pentru o eventuala continuare a colaborarii sau renuntarea la servicii. In cazul in care nu procedati in modul descris mai sus, la expirarea valabilitatii pachetului de promovare, informatiile cu privire la unitatea de cazare pot fi sterse in orice moment si atrag in mod automat si anularea tuturor drepturilor negociate sau oferite (pozitionarea bannerului, informatiile de pe pagina de prezentare, promovarea prin alte metode).

9. Incetarea colaborarii.

Sunteti de acord ca pesteraursilor.net, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, daca este cazul, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale pesteraursilor.net de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca pesteraursilor.net considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor de utilizare. pesteraursilor.net poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din termenilor de utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca pesteraursilor.net poate anula dreptul de a accesa informatiile de pe site. Mai mult, sunteti de acord ca pesteraursilor.net nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului. In cazul stergerii informatiilor de pe pesteraursilor.net , acestea pot fi reintroduse doar dupa eliminarea cauzelor care au condus la anularea contului si compensarea operatiunilor de refacere a contului.

In cazul in care furnizati informatii incorecte prin intermediul contului de administrare, cu scopul de a induce in eroare utilizatorii pesteraursilor.net, intentionat sau chiar si accidental, contul Dvs impreuna cu informatiile referitoare la unitatea de cazare pot fi blocate sau sterse fara vreo notificare si sunteti de acord ca in acest caz pesteraursilor.net nu poate fi raspunzator pentru eventualele daune materiale. In cazul in care se dovedeste, fara dubii, faptul ca informatiile furnizate nu sunt reale, in functie de prejudiciul material sau de imagine cauzat, vi se pot solicita despagubiri. In aceasta categorie se incadreaza informatiile legate de clasificarea unitatii de cazare, dotarea camerelor, serviciile oferite si tarifele practicate.

10. Limitari ale raspunderii.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca pesteraursilor.net nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca pesteraursilor.net a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ului, acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului sau orice problema ce poate aparea ca urmare a folosirii link-urilor si/sau programelorde pe acest site.

11. Drepturi de proprietate.

pesteraursilor.net> respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cere utilizatorilor serviciilor sa faca acelasi lucru. Fotografiile, templat-ul paginii precum si alte materiale creatii proprii ale pesteraursilor.net intra sub incidenta dreptului de autor. Publicarea, copierea,reproducerea prin orice mijloc al oricarei parti a paginii se poate face doar cu ACORDUL EXPLICIT, in scris, al proprietarului de drept adica pesteraursilor.net.

12.Informatii generale.

Termenii de utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si pesteraursilor.net si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de pesteraursilor.net, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si pesteraursilor.net (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a termenilor de utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de termeni de utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii pesteraursilor.net sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termeni de utilizare si relatile dintre utilizatori si pesteraursilor.net vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul pesteraursilor.net de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in termeni de utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a termeni de utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale termeni de utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau termeni de utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Titlurile paragrafelor din termeni de utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

13. Incalcari

Orice incalcare a termenilor de utilizare va trebui si se pot semnala pe pagina de: contact

14. Servicii preluate si oferite de la teriti disponibile pe www.pesteraursilor.net

Pe pagina de internet disponibil la adresa www.pesteraursilor.net sunt publicate anunturi provenite de la membrii inscrisi pe pagina si terti (Google, parteneri Google, Beyond, Net Windows etc). Furnizorii de publicitate terti si partenerii acestora, in special Google, dar nu numai, folosesc cookie-uri pentru a difuza anunţuri pe site-ul www.pesteraursilor.net.

Pe site-ul www.pesteraursilor.net furnizorul principal de publicitate este Google. Google utilizeaza modulul cookie DART pentru furnizarea de anunturi pentru utilizatorii paginii pesteraursilor.net prin intermediul accesarii paginilor siteului. Utilizatorii pot renunţa la utilizarea modulului cookie DART, consultând politica de confidenţialitate a reţelelor de publicitate şi de conţinut Google.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai sus aveti libertatea de a alege intre continuarea navigarii pe pagina si parasirea acestuia. Prin continuarea navigarii pa pagina www.pesteraursilor.net va exprimati acordul cu termenii si conditiile de mai sus si sunteti de acord cu toate prevederile acestuia.

Publicitate
Cursul oficial BNR
Curs EURO 1 EUR 4.9022
Curs Dolar 1 USD 275.3601
Curs Forint 100 HUF 0.0553

valabil : 07.02.2023
© 2012-2023 PesteraUrsilor.net